Caută culoare

Până în prezent, Arhitecții, Designerii de interior și Stiliștii care au lucrat în colectivul de cercetare-proiectare CAD, erau forțați să potrivească culorile manual „cu ochiul liber”. Pentru a facilita munca dumneavoastră și pentru a vă asigura culoarea la nuanța exactă, selectată din paleta de mostre, iar aceasta să fie identică cu acelea utilizate în proiect, am pregătit o bibliotecă CAD atât pentru structurile noastre decorative cât și pentru Sistemul de nuanțare MAGNAT.

Înregistrare

Vă rugăm să rețineți că, în cazul trimiterii unui e-mail cu o întrebare, administratorul datelor dvs personale furnizate benevol, este Fabrica de Lacuri și Vopsele Śnieżka S.A. cu sediul în Warszawa (cod 00-854),Al. Jana Pawła II 23. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru a vă răspunde la întrebările furnizate prin formularul de contact, și (cu acordul prealabil) pentru a vă trimite oferta de marketing. Aveți dreptul de a accesa și de a corecta datele cu caracter personal. Vă informăm că datele cu caracter personal colectate, pot fi puse la dispoziţie entităților autorizate prin lege.

Caută culoare

Înscrieți-vă la newsletter

Dacă doriți să primiți cele mai recente informații de pe site, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Conform prevederilor art. 24 alin. 1 Legea din 29 august 1997 privind protecţia datelor cu caracter personal (Monitorul Oficial din 2002 nr 101, poz. 926, cu modificările ulterioare). Vă informăm că Fabrica de Lacuri și Vopsele Śnieżka S.A este operator de date cu caracter personal cu sediul în Warszawa (00-854),Al. Jana Pawła II 23. Datele cu caracter personal au fost furnizate în mod voluntar pentru a fi contactat ulterior. Datele personale vor fi puse la dispoziție numai entităților conform legislației în vigoare. Aveţi dreptul oricând să solicitaţi informaţii despre datele cu caracter personal stocate şi să le corectaţi.