10 combinații de culori pentru vopsirea pereților din apartamentul Tău.

Această coloristică a interiorului, creează o atmosferă unică, care predomină în el. O combinație interesantă de nuanțe, de multe ori este cheia și ideea amenajării. Iată câteva exemple de astfel de combinații coloristice, care permit interioarelor simple, să se prezinte într-o înfățișare deosebită.

  • 1) Violet, bleu și bej.

Nuanțele de culoare albastră în combinație cu violet, introduc în interioare pacea și armonia. Cu toate acestea, acest duet este rece în percepția culorilor. Combinarea cu un bej liniștit, face că trio-ul rezultat este mai cald, deosebit de frumos, nobil și confortabil.

01

  • 2) Nuanțele de verde și maro.

Tonurile de verde primăvăratic și acelea de maro delicat, ne amintesc de nuanțele întâlnite în mijlocul naturii. Sunt dorite și utilizate în special în apartamentele situate în marile zone urbane, unde dorul pentru natură și culorile sale, este reflectat în amenajările din interiorul locuințelor. Aceste culori sunt întotdeauna asociate cu odihna și relaxarea, de aceea se potrivesc foarte bine în dormitor, living și camera copilului.

02

  • 3) Gri-ul în diferite înfățișări.

Nuanțele de gri sunt încă foarte la modă și se prezintă extrem de atractiv în cazul aplicării acestora atât în interioarele moderne cât și tradiționale, ba chiar și în acelea elegante. Prin varietatea formelor și a tonurilor, gri-ul introduce legea și ordinea. Combinarea nuanțelor și a structurilor decorative gri, conferă profunzime amenajărilor interioare. Aceasta este o combinație de culori, care se potrivește în spațiile nu prea mari, însă cel mai bine se prezintă dacă au multă lumină naturală sau artificială.

03

  • 4) Bejuri cu accent de roșu.

Nuanțele confortabile și liniștite de bej, au fost îmbogățite cu un accent coloristic puternic. În combinație cu roșu, crează interioare (deși au caracter expresiv) prietenoase și calde. Aceste culori vor arăta foarte bine într-un interior slab luminat, cu o lumină din nordul rece sau cu o fereastră mică.

04

  • 5) Armonia nuanțelor gri, verde și albastru.

Nuanțele neutre în tonuri de verde liniștit, bleu și grafit, sunt combinații foarte la modă. Se prezintă foarte bine în interioarele nu prea mari, moderne și îndraznețe. Nuanțele delicate și reci, crează un sentiment de adâncime. Suprafețele colorate în nuanțe de grafit și în gri-uri închise, restabilesc echilibrul și stabilitatea. Este o combinație coloristică originală, interesantă, care influențează pozitiv inspirațiile.

05

  • 6) Turcoaz și albul atenuat.

Introduc în interioare lumină și spațiu. Atmosfera rece, aproape cosmică, pe care o formează în interior aceste nuanțe, crează o amenajare foarte modernă, consecventă, deși nu este înțeleasă de toți până la sfârșit. Aceasta este o combinație universală de culori, care se potrivește aproape în orice mediu, însă are nevoie de "fanii" săi, deoarece nu se referă direct la instinctele umane primare sau la sentimente. Este un grad mai mare de mister. Este un duet nobil și frumos.

 06

  • 7) Variații pastelate.

Nuanțele delicate, albe sau neutre, formează interioare foarte discrete care se potrivesc foarte bine pentru a ne odihni. Aduc în spațiu ordine, liniște și bunătate.

Pastelowe kolory w pomieszczeniu

  • 8) Bronzuri și gri-uri.

Este propunerea pentru interioare mari și luminoase. Culorile atenuate în nuanțe de gri și maro, aduc în interior ordine și armonie. Accesoriile metalice, sclipitoare și decorațiunea, sunt accente care introduc în spațiu puțină mișcare și energie magică. Acestea sunt nuanțele perfecte pentru living și camera în care vă odihniți.

brazy_i_szrosci

  • 9) Beton și iarba neagră în nuanța roz.

Este un duet contrastant între nuanțe și texturi. Nuanța puternică și romantică de iarbă-neagră roz, subtilă și perfect netedă, combinată cu betonul gri, brut și rece, este precum apa și focul, ca două elemente opuse care sunt prezente una oboc cealaltă, marcând locul și rolul lor. O propunere cu atâta energie necesită spațiu și lumină. Se prezintă excelent în livinguri, care fac legătura cu bucătăria, deschise și pline de viață.

09

  • 10) Gri-uri, grafit și verde suculent.

Plăcile ceramice nu mai sunt un element obligatoriu în baie. Vopsele moderne în diferite nuanțe, îmbină perfect funcția de protecție și decorare a pereților. Baia modernă combină nuanțele gri-ului cu verdele puternic revigorant. Aceasta este o idee pentru interioare estetice, la modă și practice.

10

 

 

 

Înscrieți-vă la newsletter

Dacă doriți să primiți cele mai recente informații de pe site, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Conform prevederilor art. 24 alin. 1 Legea din 29 august 1997 privind protecţia datelor cu caracter personal (Monitorul Oficial din 2002 nr 101, poz. 926, cu modificările ulterioare). Vă informăm că Fabrica de Lacuri și Vopsele Śnieżka S.A este operator de date cu caracter personal cu sediul în Warszawa (00-854),Al. Jana Pawła II 23. Datele cu caracter personal au fost furnizate în mod voluntar pentru a fi contactat ulterior. Datele personale vor fi puse la dispoziție numai entităților conform legislației în vigoare. Aveţi dreptul oricând să solicitaţi informaţii despre datele cu caracter personal stocate şi să le corectaţi.