2 amenajări uimitoare! Culoarea gri domnește în bucătărie.

Culoarea gri invocă sentimente complet diferite. Considerată în mod obișnuit ca una oarecare, normală și plictisitoare, se întoarce astăzi într-o cu totul altă înfățișare și cu un nou înțeles.

Gri-ul, în general, este un amestec de alb și negru în proporții diferite. Este culoarea compromisului și echilibrului. Culoarea ceții, liniștii și amurgului. Misterios, blând, surprinzător. Gri-ul se potrivește aproape la toate culorile și nuanțele. Întotdeauna este pe planul al doilea, cedând locul, retrăgânduse. Aceste caracteristici ale gri-ului, aplicate cu pricepere în interioare, ajută la atingerea rezultatelor dorite, uneori radical diferite. Gri-ul este, deci o nuanță variată, care apare în foarte multe tonuri și de aceea este universală.

576406

În tendințele actuale, tot mai des se folosește culoarea gri. O găsim nu numai în interioarele moderne, mansarde sau minimaliste. Gri-ul, de asemenea, arată foarte bine în încăperile moderne cu un stil tradițional, aducând în acestea un element de surpriză, o gură de aer proaspăt și un spirit nou. Culoarea gri adaugă acestor amenajări, luminozitate, modernitate, le scutește de povara sațietății sau de ornamentări excesive. În aceste tonuri, chiar și interiorul cel mai decorat devine mai modest, subtil, și astfel, mai elegant și actual. În general, pentru moda obligatorie de minimalism, în epoca cu sloganul: "mai puțin înseamnă mai mult", culoarea gri devine o soluție optimă, o punte de legătură între vechile stiluri ornamentate și tendințele actuale.

64365475

Culoarea gri, în ciuda lipsei caracteristicii de a fi o nuanță "apetisantă", este folosită cu succes în bucătării. Cu ajutorul gri-ului, sunt create bucătării moderne, ascetice, de laborator, mansarde, livinguri, reci... Culorile acestor interioare sunt rezervate numai pentru produsele alimentare, fructe, legume, sucuri ...Efectul de contrast și acea caracteristică a gri-ului, care o retrage în al doilea plan, face ca într-o astfel de bucătărie mâncarea să fie mai bună decât oriunde în altă parte; aspectul Aich (la urma urmei, "în primul rând mâncăm cu ochii") desfată, atrage, ademenește. Într-adevăr, gri-ul expune, alimentează, evidențiază alte culori.

farby_do_kuchni


Amenajare Nr1 – locuință de tip mansardă.
Nuanțele de gri, evidențiaza stilul industrial al interiorului. Bucătăria de aici este doar o mică anexă, dar coloristica întregii încăperi, creează un tot armonios și se bazează pe tonurile gri-ului și albului cu accent de turcoaz. Caracterul interiorului este creat de mobilierul și de iluminatul ales în mod corespunzător, precum și de decorarea adecvată a pereților. Structura decorativă – Beton Style, realizată aici prin metoda "cofraj de scândură", accentuează stilul brut industrial al amenajării, conferindu-i bun gust.

aranacja_z__wykorzystaniem_betonu_architektonicznego

Amenajare Nr 2-naturală și modernă.
Culoarea gri, nu înseamnă întotdeauna o suprafață perfect netedă. Pentru cei care încă insistă că gri-ul este plictisitor, a fost elaborat Stucul Calcaros Magnat Style, care creează pe perete o structură foarte similară cu aspect de piatră șlefuită. Acesta conferă interiorului o imagine naturală, nobilă și foarte modernă. Tonul de gri al masei decorative (Hematit) contrastează cu albul imaculat al fronturilor lăcuite al aparatelor electrocasnice încorporate. Totul este completat cu un mobilier interesant din lemn exotic. Interiorul este creat din materiale neobișnuite cu structuri contrastante interesante, care formează o compoziție frumoasă și se completează reciproc.

szaroci_w_kuchni

Gri-ul descoperit astăzi oarecum din nou, crează în interiorul bucătăriei o atmosferă specială. Acesta introduce un caracter interesant, dar totodată rece și confortabil, echilibrează contrastele, combină stilurile. Este o culoare extrem de interesantă și foarte specială în designul de interior.

Înscrieți-vă la newsletter

Dacă doriți să primiți cele mai recente informații de pe site, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Conform prevederilor art. 24 alin. 1 Legea din 29 august 1997 privind protecţia datelor cu caracter personal (Monitorul Oficial din 2002 nr 101, poz. 926, cu modificările ulterioare). Vă informăm că Fabrica de Lacuri și Vopsele Śnieżka S.A este operator de date cu caracter personal cu sediul în Warszawa (00-854),Al. Jana Pawła II 23. Datele cu caracter personal au fost furnizate în mod voluntar pentru a fi contactat ulterior. Datele personale vor fi puse la dispoziție numai entităților conform legislației în vigoare. Aveţi dreptul oricând să solicitaţi informaţii despre datele cu caracter personal stocate şi să le corectaţi.