7 inspirații pentru interioare moderne.

1. Idei creative de design interior.

Peisajele de design interior din întrega lume, sunt întotdeauna o idee bună pentru amenajarea interioarelor. Acestea sunt o completare unică de decorare a spațiului. Canapeaua portocalie suculentă Togo, de zeci de ani își găsește locul în interioare cu diferite stiluri și caractere variate. Mobilierul expus, subliniază fundalul delicat al pereților și textura acestora. Cărămida albită conturează un dialog interesant cu pliurile canapelei. Totul, strălucește, de asemenea datorită lămpii cunoscută în toată lumea de design Artemide – Tolomeo, proiectată de Michele de Lucchi. Ritmul perfect al cărămizilor aliniate și canapeua cu o extravaganță modernă sunt eclipsate de formele naturale ale crengilor negre, care introduc în interioroare un sentiment de libertate și relaxare.
( C 32 TOPAZ BLEU și C45 ALB )

01

2. Accent puternic.

Atmosfera din interior, caracterul unic al acestuia, compun nuanțele apărute în încăpere. Culorile puternice, saturate, arată mai bine în interior ca pete individuale. Întreaga cameră vopsită într-o astfel de culoare puternică (verde-galben) ar fi copleșitoare și prea agresivă. Prin adăugarea unui fundal alb, s-a temperat, fără a i se lua rolul pincipal din prim plan. Aceasta a rămas figura dominantă și totodată a devenit ideea pentru acest interior accentuat cu accesorii adecvat nuanțate.

( C1 DIAMANT ALB și C43 ALEXANDRIT VICTORIOS)

02

3. Grafica.

Interioarele parcă au fost tipărite la o imprimantă tridimensională. Caracterul foarte modern, îi asigură o coloristică estompată, texturi și desene precum și o consecvență exemplară. Într-o astfel de lume grafică este ordine, disciplină și un sentiment al raportării. Întreaga compoziție accentuează desenele din țesături, forma și construcția mobilierului și grafica peretelui.

( C45 ALB + plafon C30 GRANIT ARGINTIU)

03

4. Climatul de la mansarde.

Omniprezentul beton, șapa autonivelantă (de rășină) pe pardoseală și țevile vizibil instalate (aparent),crează în locuință un climat de mansardă. Încăperea arată ca și cum cineva ar fi luat de aici mașinile industriale. Acest peisaj contrastează foarte puternic la culoarea și caracterul mobilierului care se află inclus aici. În mansardă, canapelele și fotoliile întotdeauna par a fi foarte moi, mai confortabile și mai portocalii. Așa acționează efectul de contrast.

(MAGNAT STYLE –beton)

04


5. Minimalism.

„Mai puțin înseamnă mai mult” – acesta este un principiu care se referă atât la dotarea, cât și la coloristica interioarelor în stilul minimalist. Liniile simple ale mobilierului și coloristica brută, necesită însă materiale de cea mai buna calitate. „Lacunele” cantitative, se transpun aici la calitatea mobilierului, accesoriilor și a design-ului de interior, realizat cu precizie.

( C31 MARMURA GRAFIT + C45 ALB)

05

6. Reciclare.

Materiale reciclate (europaleți, plăci OSB și placaje, cutii, sticle, borcane ...) este din ce în ce mai des o idee originală pentru dotarea interiorului. Surprind, prin introducerea unui caracter interesant, demonstrând perpectiva proprietarilor și sunt o idee la modă pentru o amenajare inedită.

06

7. Natura.

Materialele de finisaj, cum ar fi lemnul, pânza, sticla, piatra și metalul alese coloristic astfel încât să formeze interioare aproape monocrome, sunt o idee atemporală și încântătoare pentru interioare. Peretele din oglinzi în spatele căruia este ascuns un dulap încăpător, reflectă lumina și astfel sporește impresia de volum al încăperii. Crează impresia unui spațiu mărit. Aici se vede, că ideea a fost luată de la stilul scandinav recunoscut în toată lumea pentru finisaje interioare.

(C9 BRONZYT DELICAT)

07

Înscrieți-vă la newsletter

Dacă doriți să primiți cele mai recente informații de pe site, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Conform prevederilor art. 24 alin. 1 Legea din 29 august 1997 privind protecţia datelor cu caracter personal (Monitorul Oficial din 2002 nr 101, poz. 926, cu modificările ulterioare). Vă informăm că Fabrica de Lacuri și Vopsele Śnieżka S.A este operator de date cu caracter personal cu sediul în Warszawa (00-854),Al. Jana Pawła II 23. Datele cu caracter personal au fost furnizate în mod voluntar pentru a fi contactat ulterior. Datele personale vor fi puse la dispoziție numai entităților conform legislației în vigoare. Aveţi dreptul oricând să solicitaţi informaţii despre datele cu caracter personal stocate şi să le corectaţi.