Ce culoare se potrivește pentru bucătărie? 6 inspirații.

Bucătăria este un loc special în fiecare casă. O bucătărie bine dotată și mobilată poate fi mândria și cartea de vizită a gazdelor. Tot mai des dorim, ca interioarele bucătăriei să fie de excepție, deosebite și să rupă sistemele. Iată câteva exemple: șase bucătării interesant zugrăvite, care prin amenajările interioarelor se abat de la modelele obișnuite.

1. Violet într-o bucătărie clasică.
Amenajarea interiorului într-o bucătărie clasică, de obicei o realizăm în culori neutre. Aici - o combinatie interesantă a interiorului elegant și culori moderne. O combinație surprinzătoare, interesantă și unică între tradiție și modernitate. O idee interesantă pentru interioare.
(C36 AMETIST VIOLACEU)

fioletowa_kuchnia

2. Partea de sus în nuanță închisă, partea de jos deschisă.
Nuanțele întunecate, grele, câștigă în acest interior luminozitate și se ridică mai sus. Albul deschide spațiul din jurul blatului și de sub muchiile superioare ale dulapurilor. Peretele alb dintre dulapul superior și cel inferior, trece lejer prin albul dulapurilor mici albe și ajunge până la podea. Bucătăria parcă ar sta cu capul în jos. Conferă o impresie de luminozitate și răsturnare. În ciuda coloristicii, este modernă și veselă.

(vizibil un fragment al peretelui pe ND 3540, între dulapuri C45 ALB)

kuchnia_w_kolorze_grafitowym

3. Lemn și culoare.
Din combinația mai multor culori luminoase cu albul și cu lemnul cald de fag, a rezultat un interior cu efect luminos, vesel. Lejeritatea este redată de planeitatea albă a pardoselii, blatul și dulăpioarele atârnate de perete. Combinarea culorilor convinge că proprietarii sunt oameni veseli, activi și cu spirit tânăr. Această bucătărie, este o dovadă că nu trebuie să vă fie frică de soluții îndrăznețe și e bine să căutați modalități de realizare a propriillor idei pentru interioare.
(peretele din spatele dulăpioarelor C39 TURCOAZ NATURAL, peretele din spatele ceasului cu C16 TOPAZ AURIU, peretele vizibil pe partea dreaptă cu C41 DIAMANT VERDE)

kuxhnia_w_kolorach_tym_i_niebieskim

4. Roșu
Roșu foarte intens în cantități mari, este o soluție neobișnuită pentru amenajarea interioarelor bucătăriilor. Această coloristică, dă impresia că bucătăria prezentată este un loc special. Nuanța foarte energică, expusă în lumina luminatorului plafonului și combinat cu albul are un aspect distinct, extravagant și deosebit de frumos.
(C45 ALB, C24 CARNELIAN PASIONAL).

czerwona_kuchnia

5. În primul rând verde.
Această nuanță de verde îmbunătățește aproape palpabil apetitul. Este o culoare activatoare și vioaie. Suprafața mare a ferestrei deschide aceste interioare la spațiul din spatele lui. Acolo, coloristica grădinii e continuată de atmosfera din interior. Datorită acestuia, bucătăria pare chiar mai mare. O culoare puternică, este întotdeauna o concepție interesantă. El amenajează spațiul și face ca mobilierul și accesoriile să nu mai pară atât de importante.

 (culoarea întregului perete din spatele frigiderului C42 MALACHIT ELEGANT)

 kuchnia_w_kolorze_zielonm

6. Totul în portocaliu.
Culoarea portocalie crează în această încăpere o atmosferă prietenoasă. A apărut un loc interesant în care pentru mesteacănul deschis la culoare și mobilierul alb, a fost ales un fundal cald, portocaliu. Chiar această culoare suculentă, a făcut să se simtă în interior seninătate și bucurie.

(culoarea peretelui cu C20 OCHIUL TIGRISULUI)

kuchnia_w_kollorze_pomaraczowym

 

 

 

Înscrieți-vă la newsletter

Dacă doriți să primiți cele mai recente informații de pe site, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Conform prevederilor art. 24 alin. 1 Legea din 29 august 1997 privind protecţia datelor cu caracter personal (Monitorul Oficial din 2002 nr 101, poz. 926, cu modificările ulterioare). Vă informăm că Fabrica de Lacuri și Vopsele Śnieżka S.A este operator de date cu caracter personal cu sediul în Warszawa (00-854),Al. Jana Pawła II 23. Datele cu caracter personal au fost furnizate în mod voluntar pentru a fi contactat ulterior. Datele personale vor fi puse la dispoziție numai entităților conform legislației în vigoare. Aveţi dreptul oricând să solicitaţi informaţii despre datele cu caracter personal stocate şi să le corectaţi.