Culori de vopsea pentru bucătărie. Vedeți tendințele anului 2014

Bucătăriile din actualul sezon, vă vor surprinde în mod neobișnuit, cu astfel de interioare coloristice. Tendințe anului 2014 sunt departe de populara noțiune: confort și căldură. Vor fi prezente nuanțele de violet, albastru și mentă.

Suntem obișnuiți cu nuanțe "apetisante" în interiorul bucătăriei. Sub ochii noștri, se naște un nou concept de spațiu pentru prepararea mâncărurilor. Acesta determină schimbarea stilului de viață, o conștientizare culinară mărită și o adaptare a spațiului la un alt fel de funcționare. Bucătăria modernă este spațioasă, luminoasă și "potrivită". Mâncăm mai puțin, dar sănătos, iar pe mesele noastre apar din ce în ce mai mult mâncăruri ușoare, cu multe legume și fructe. Renunțăm la grătarele grase și la prăjit, sau la așa-numita bucătărie tradițională. La un astfel de stil de viață "ușoară" ne invită deja, numai aspectul bucătăriei.

Nuanțe de apă: Albastru și turcoaz.

Acestea aduc în interioare un climat spațios și de curățenie. O astfel de bucătărie, nu ne invită la o ședere lungă, ci mai degrabă la o degustare subtilă. Noi ne bucurăm nu de cantitatea, ci de calitatea mâncărurilor preparate. Amenajarea bucătăriei devine o scenografie pentru spectacole culinare sofisticate, de zi cu zi. Unicitatea și celebrarea mâncărurilor, sunt deja un element permanent din viața noastră.

01

Nuanțele de apă, măresc optic spațiul interioarelor. Acestea sunt combinate în interioare cu: alb, oțel inoxidabil și sticlă. Datorită acestor combinații, ele devin, chiar mai moderne și de laborator. Aceste nuante, doar aparent par să atenueze apetitul noastru. Pe fondul albastrului pastelat, nuanțele suculente ale fructelor, legumelor și ale mâncărurilor preparate, tind să fie mai expresive, invitându-ne la degustare.

02

Nuanțe răcoritoare: Mentă și lemon.

Stimularea suculentă a acestor culori, acționează mult mai bine decât o cafea tare. Un astfel de mod activ la oboseală alegem astăzi, în anul 2014. Culorile luminoase, care activează și mărește apetitul, acționează ca un aperitiv.

03

În interiorul bucătăriei, acestea sunt foarte optimiste. Le întâlnim des combinate în contrast cu pereți negri sau grafit, beton sau lemn exotic de culoare închisă.

04

Nuanțe de orhidee: roz și violet.

Până de curând, aceste culori au fost tratate ca o frână pentru pofta de mancare și nu se recomandau pentru interiorul bucătăriilor și sălilor de mese. Astăzi, tendințele moderne nu se tem de contradicțiile coloristice ale acestor interioare. Nuanța violet, introduce în bucătărie o notă de magie, mister și creație. Mobilizează gândirea creativă și acțiunile neconvenționale culinare.

05

Aceste nuanțe sunt prezente atât în interioarele tradiționale, cât și în acelea foarte moderne. Combinate cu: lemnul, albul, elementele din oțel și piatră, vor introduce în interiorul bucătăriilor o atmosferă delicată de nostalgie și senzualitate.

06

Înscrieți-vă la newsletter

Dacă doriți să primiți cele mai recente informații de pe site, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Conform prevederilor art. 24 alin. 1 Legea din 29 august 1997 privind protecţia datelor cu caracter personal (Monitorul Oficial din 2002 nr 101, poz. 926, cu modificările ulterioare). Vă informăm că Fabrica de Lacuri și Vopsele Śnieżka S.A este operator de date cu caracter personal cu sediul în Warszawa (00-854),Al. Jana Pawła II 23. Datele cu caracter personal au fost furnizate în mod voluntar pentru a fi contactat ulterior. Datele personale vor fi puse la dispoziție numai entităților conform legislației în vigoare. Aveţi dreptul oricând să solicitaţi informaţii despre datele cu caracter personal stocate şi să le corectaţi.