Cum să vopsim bucătăria. Inspirație pentru anul 2014

Calitatea remarcabilă a vopselelor disponibile pe piață, ne motivează astăzi să vopsim bucătăria, mai degrabă pentru a împrospăta aranjamentul, să modernizăm aspectul acesteia,sau pentru a conferi o nouă imagine, decât să renovăm pereții murdari. Moda pentru gătitul în comun, face că interioarele sunt deschise, iar oaspeții care gătesc în ele își petrec timpul în mod activ și, precum gazdele pregătesc tot felul de creații culinare. Bucătăria a devenit un loc important și reprezentantiv. Urmărim îndeaproape tendințele coloristice actuale din interiorul bucătăriilor, o atenție mai mare este acordată stilului și curajului de amenajare a spațiului.

În sezonul viitor, cel mai la modă vor fi:

Lumină și spațiu

Chiar și interioarele mici ar trebui să arate spațioase. Datorită nuanțelor luminoase deschise la culoare și iluminatului adecvat, bucatarii ar trebui să pară mai mari decât sunt în realitate. Creativitate culinară are nevoie de libertate. Amenajarea adecvată a spațiului poate favoriza creativitatea culinară din bucătărie. Astfel de interioare, influențează pozitiv inspirațiile și facilitează realizarea ideilor culinare.

01_db_22

  • Culoare

Accentele coloristice puternice, sunt o modalitate de a revigora spațiul monoton și să confere un caracter individual interiorului. În acest sezon este extrem la modă turcoaz, violet și verde în tonuri măslinii. Astfel de nuanțe, de asemenea, în duete și triouri de bun gust, le vom întâlni în interiorul bucătăriilor. Nu vor fi însă, culorile pentru întregul interior, ci doar pentru porțiuni ale pereților sau pe suprafețe singulare selectate anterior.

02_db_22

  • Accente industriale

În interioare, încă este foarte la modă tencuiala brută cu aspect de beton și metal. Aici predomină toate nuanțele de gri, care apar într-un mod cu totul diferit. Foarte la modă sunt dulapurile de bucătărie albe, lăcuite, care "îmblânzesc" perfect caracterul barbar al materialelor de finisare și nuanțele de gri. Datorită acestor combinații de culori și accesorii, interioarele industriale vor deveni mai prietenoase cu un climat ca acasă.

03_db_22

  • Natura

Culorile pământii, bejurile sigure și marourile naturale, sunt nuanțe care sunt atemporale. Mai ales în bucătării, rolul acestora este semnificativ. În compania lor apetitul crește mereu. De multe ori, intuitiv alegem aceste nuanțe, asigurând în același timp bucatariei noastre o atmosferă confortabilă, de calm și echilibru. Combinația acestor game coloristice cu lemnul, inul, sisalul, răchita și cu alte materiale de origine naturală, permit la crearea unor interiorare calde, ca acasă.

04_db_22

Suntem o societate din ce în ce mai matură, care se bazează foarte mult pe realizările științei și culturii. Acest lucru se transmite stilului nostru de viata, determină alegerile noastre, face ca acestea să fie mai bine gândite și motivate.

Înscrieți-vă la newsletter

Dacă doriți să primiți cele mai recente informații de pe site, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Conform prevederilor art. 24 alin. 1 Legea din 29 august 1997 privind protecţia datelor cu caracter personal (Monitorul Oficial din 2002 nr 101, poz. 926, cu modificările ulterioare). Vă informăm că Fabrica de Lacuri și Vopsele Śnieżka S.A este operator de date cu caracter personal cu sediul în Warszawa (00-854),Al. Jana Pawła II 23. Datele cu caracter personal au fost furnizate în mod voluntar pentru a fi contactat ulterior. Datele personale vor fi puse la dispoziție numai entităților conform legislației în vigoare. Aveţi dreptul oricând să solicitaţi informaţii despre datele cu caracter personal stocate şi să le corectaţi.