Cum se aplică Glinka Venețiană pe pereți.

Glinka Venețiană este o vopsea decorativă structurată destinată decorării pereților din interirul încăperilor. Pe suprafața aplicată, creează o peliculă interesantă, asemănătoare „tencuielilor vechi” prezente în clădirile din Veneția. Produsul se recomandă pentru aplicări pe toată suprafața pereților dar și pe detalii arhitectonice. Datorită aplicării ușoare a produsului, se obțin aranjamente interesante în spațiu, fiind acum disponibile pentru fiecare dintre noi.

1) Mascarea imperfecțiunilor peretelui

Glinka Venețiană, datorită proprietăților sale, maschează perfect orice imperfecțiune a peretelui. Uneori, ca urmare a deteriorărilor mecanice, erorilor în lucrările de construcție sau prin “așezarea” clădirii, pereții nu mai sunt într-o stare perfectă. Mai multe uneori remedieri și reparații, cu toate că acestea au fost executate cu acuratețe și precizie, nu sunt în strare să elimine complet deteriorările vizibile. Următoarele straturi de vopsea nu pot ascunde schimbările apărute în structura tencuielii. În astfel de zone, se poate aplica cu succes, o structură decorativă, care, prin forma sa tridimensională și diversă, maschează perfect orice imperfecțiune a suprafeței.

01_db_11

2) Aspect natural

Glinka, în nuanțele asemănătoare culorilor pământului (Cristal, Ametist, Zircon și Hematit) au un aspect natural și evocă o atmosferă idilică a climatului rural polonez. Aplicat ca element decorativ, se potrivește în interioarele rustice, eco, în combinație cu materiale naturale, cum ar fi lemnul, răchita, sisal sau inul.

02_db_11

3) Soluții inedite, neobișnuite

Structura decorativă este o idee excelentă pentru persoanele care doresc soluții inedite, atipice, personalizate pentru interioarele proprii. Această aplicație, nu numai că ne permite să conferim un caracter inedit suprafeței peretelui (fiecare aplicare este lucrată manual!),dar, de asemenea, personalizează astfel interioarele, fiind o valoare adăugată pentru design-ul și amenajarea încăperii.

(peretele din partea stângă –GW în nuanța Cristal)

03_db_11

4) Pentru mansardă

Această decorațiune e asemănătoare tencuielilor minerale „vechi, șterse” prezente în clădirile din Veneția. Prin simplitatea și aspectul brut, ne aduce aminte de interioarele vechi din fabrici și mansarde. Stilul industrial foarte la modă, folosește aceste caracteristici ale Glincii Venețiene, pentru a conferi interioarelor un ton adecvat, să înșele simțurile și să expună potențialul său.
(peretele frontal, GW în culoarea Hematyt, ceilalți pereți b.z.)

04_db_11

5) Pentru interioare stilizate

În interioarele stilizate, antice, unde structura pereților este departe de a fi perfectă, se potrivesc foarte bine, caracteristice pentru Glinka Venețiană, particulele albe (sparte). Acestea fac un aranjament unic, aproape scenografic, influențând atmosfera acestor spații.
(pe perete GW în nuanța Cytryn)

06_db_11

6) Pentru interioare moderne

Interioarele moderne se caracterizează prin funcționalitate și economie a formei. Stilul modern este libertatea de a combinaî diverse materiale, stiluri și culori. Glinka, într-o coloristică atenuată și minimalistă, se potrivește în amenajările moderne de design contemporan.
(pe prete, GW culoarea Cyrkon)

7) Porțiuni decorative ale pereților – mica arhitectură
Necesitatea de a accentua detaliile din interiorul încăperii, poate fi realizată cu o structură decorativă. Diferența dintre textură și culoare, subliniază elementul încăperii, dând impresia că decorațiunea devine un detaliu arhitectural dominant în această încăpere.
(GW pe șemineu în culoarea Rubin)

Înscrieți-vă la newsletter

Dacă doriți să primiți cele mai recente informații de pe site, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Conform prevederilor art. 24 alin. 1 Legea din 29 august 1997 privind protecţia datelor cu caracter personal (Monitorul Oficial din 2002 nr 101, poz. 926, cu modificările ulterioare). Vă informăm că Fabrica de Lacuri și Vopsele Śnieżka S.A este operator de date cu caracter personal cu sediul în Warszawa (00-854),Al. Jana Pawła II 23. Datele cu caracter personal au fost furnizate în mod voluntar pentru a fi contactat ulterior. Datele personale vor fi puse la dispoziție numai entităților conform legislației în vigoare. Aveţi dreptul oricând să solicitaţi informaţii despre datele cu caracter personal stocate şi să le corectaţi.