Decorarea pereților –autocolante din velur, șabloane și sisteme decorative.

Pentru a schimba caracterul interiorului, nu trebuie de fiecare dată să efectuați renovarea generală. Uneori, o mică schimbare în amenajare modifică radical caracterul încăperii, aduce o nouă calitate.
Efectele foarte populare prezentate spectaculos, sunt tot felul de decoratiuni aplicate pe perete. Cu ajutorul acestora, uneori, în câteva minute putem efectua o metamorfoză interesantă a interiorului, subliniind stilul său, sau pur și simplu le decorați.

Autocolantele din velur.

Este cel mai simplu și totodată cel mai rapid mod pentru o schimbare a încăperii. Acestea sunt disponibile în modele foarte atractive și special adaptate pentru montarea pe perete. E suficient, doar să alegeți motivule decorativ, culoarea și pur și simplu îl lipiți în locația dorită.

01_db_18

Autocolantele cu textura din velur, introduc suplimentar, o dimensiune spațială. Decorațiunea este nu numai frumoasă și originală, dar, de asemenea, e surprinzătoare. Atunci când alegeți un model, e bine să țineți seama de caracterul și culoarea acestuia, pentru a se potrivi cu stilul și funcția interiorului, iar motivul decorativ e bine să îl repetați pe accesorii, pe desenele țesăturilor sau în coloristica camerei decorate, dormitorului sau sufrageriei.

02_db_18

Șabloanele decorative

Acestea necesită mai mult timp de lucru și de angajare din partea noastră, însă oferă mai multă libertate în aplicarea modelului și în alegerea culorilor.

Utilizarea șablonului nu este dificilă, e suficient doar să-l lipiți în locul adecvat pe perete și cu o pensulă sau un burete, prin metoda de “ștampilare”, se aplică o cantitate mică de vopsea pe șablon.

03_db_18

Astfel modelele create, pot fi aplicate în diverse locuri ale încăperii, dar și pe mobilier și țesături. Astfel modelul ales de voie, va deveni apoi modelul dominant din încăpere și totodată ideea de aranjament al acestuia.

Culorile de vopsea alese de noi pentru crearea unor astfel de decorațiuni sunt infinite datorită vopselelor din agitator. Peste 1.600 de nuanțe MAGNAT, pot fi amestecate, potrivind ideal nuanța decorațiunii pentru compoziția colorisistică a interiorului. De asemenea, este posibilă utilizarea vopselelor decorative, de ex.: matallico.

04_db_18

Structurile decorative

Acestea sunt produsele care necesită din partea noastră cel mai mare angajament, însă utilizarea acestora în interiorior, conferă rezultate cu efecte foarte spectaculoase. Structurile decorative sunt produse sub formă de pastă (masă decorativă specială),care după o aplicare corespunzătoare pe perete, formează o decorațiune unică.

05_db_18.[1]

În funcție de alegerea sistemului, putem crea în casă pe perete, efectul de beton, piatră sau tencuială decorativă. De reținut, că numai structura aplicată direct pe perete este subțire și ușoară. Aceasta nu reduce suprafața încăperii, așa cum se întâmplă în cazul utilizării plăcilor din beton (prefabricate ),a pietrei sau a maselor de tencuială.

05_db_18

Decorațiunile pentru pereți, disponibile astăzi pe piață, vă permit să faceți experimente decorative interesante și a modifica rapid designul din interior. Punerea în aplicare a ideii nu necesită nici experiență profesională, nici un volum mare de muncă. Uneori e suficientă doar o idee bună și bucuria de a crea.

Înscrieți-vă la newsletter

Dacă doriți să primiți cele mai recente informații de pe site, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Conform prevederilor art. 24 alin. 1 Legea din 29 august 1997 privind protecţia datelor cu caracter personal (Monitorul Oficial din 2002 nr 101, poz. 926, cu modificările ulterioare). Vă informăm că Fabrica de Lacuri și Vopsele Śnieżka S.A este operator de date cu caracter personal cu sediul în Warszawa (00-854),Al. Jana Pawła II 23. Datele cu caracter personal au fost furnizate în mod voluntar pentru a fi contactat ulterior. Datele personale vor fi puse la dispoziție numai entităților conform legislației în vigoare. Aveţi dreptul oricând să solicitaţi informaţii despre datele cu caracter personal stocate şi să le corectaţi.