Glinka venețiană sau pergameno? Aplicarea tencuielilor decorative.

Structurile decorative pentru pereți, vă permit să creați în interioare un caracter individual, unic. Decorarea încăperilor cu aceste produse, atât pe toată suprafața peretelui cât și prin accentuarea structurii doar pe anumite porțiuni ale acesteia, rupe convenția creând un interior special. Acesta este un mod modern, ușor de utilizat și original, de schimbare a spațiului. Alegând sistemele decorative, ar trebui să ne gândim la modul în care le folosim în interioare, ne uităm la ce vor să exprime și la impresiile pe care le creează, pentru ca efectele pe care le obținem cu ajutorul acestora să fie în conformitate cu așteptările noastre. Glinka venețiană și Pergameno sunt structuri decorative cu un aspect similar materialelor naturale, dar complet diferit în percepție. Glinka venețiană ne amintește de tencuiala veche, rece în natura sa, introducând, de asemenea, în interioare o notă perceptibilă. Pergameno, formează o structură de hârtie mototolită care creează în încăpere un climat cald, liniștitor.

01_db_16

Glinka venețiană, datorită conținutului de granule albe, ne amintește de tencuiala veche. Arată foarte bine în interioarele de stil rustic, colonial sau Mediteranian, în care sugerând trecerea timpului, conferă interioarelor un efect decorativ unic. În acest caz, este importantă nuanțarea adecvată a structurii, nu numai pentru a o adapta la decorul camerei, dar și pentru accentuarea stilului său.

Decorarea cu glinka, poate fi aleasă ca utila, de asemenea, și în cazul amenajării interioarelor de tip mansardă. Tencuielile minerale, vizual amintind de glinka venețiană, acopereau cândva interioarele fabricilor vechi. Creând interioare cu caracter industrial, puteți alege culori reci (Ametist, Hematite.

02_db_16

Glinka venețiană se aplică, de asemenea și în interioare moderne. Ca peliculă interesantă, nestandard, poate deveni un element decorativ pentru amenajarea spatiului.

03_db_16

Pergameno este o structură decorativă, care, de asemenea, face referire la trecerea timpului. Cu modelul său caracteristic, seamănă cu o hârtie mototolită, creând pe suprafața peretelui umbrele și vene caracteristice.

04_db_16

Este o decorațiune naturală și caldă. Maschează foarte bine toate imperfecțiunile pereților, introduce în interioare o atmosferă primitoare, idilică. De asemenea, infleuențează pozitiv acustica, atenuând-o.

Caracteristicile pergamenului, o recomandă ca pe o structură folosită foarte des în dormitoare, sufragerii și acele camere unde suntem bucuroși să ne odihnim.

O procedură decorativă interesantă este acoperirea peliculei de Pergameno cu vopseaua metalică decorativă Magnat Style Metallico. Datorită acesteia, structura naturală obține un aspect complet diferit, foarte modern. Un astfel de caracter al decorațiunii, vă permite să-l folosiți, nu numai în amenajările tradiționale, dar și în interioarele foarte moderne, îndrăznețe.

05_db_16

Glinka venețiană și pergameno creează decorațiuni cu totul diferite, deși acestea sunt foarte naturale. Referitor la alegerea structurii, lăsați să decidă funcția și stilul încăperii, dar și caracterul structurii, pentru ca amenajările obținute să se încadreze armonios în specificul și ambianța interiorului.

Înscrieți-vă la newsletter

Dacă doriți să primiți cele mai recente informații de pe site, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Conform prevederilor art. 24 alin. 1 Legea din 29 august 1997 privind protecţia datelor cu caracter personal (Monitorul Oficial din 2002 nr 101, poz. 926, cu modificările ulterioare). Vă informăm că Fabrica de Lacuri și Vopsele Śnieżka S.A este operator de date cu caracter personal cu sediul în Warszawa (00-854),Al. Jana Pawła II 23. Datele cu caracter personal au fost furnizate în mod voluntar pentru a fi contactat ulterior. Datele personale vor fi puse la dispoziție numai entităților conform legislației în vigoare. Aveţi dreptul oricând să solicitaţi informaţii despre datele cu caracter personal stocate şi să le corectaţi.