Inspirație amenajări interioare pentru 2014

Tendințele în domeniul amenajărilor interioare, anul 2014 anunță numai lucruri bune. Stilul de viață bazat pe consum, astăzi nu lasă pe nimeni impresionat. Ne întoarcem la vechile obiceiuri bune legate de obiect și utilizarea acestuia. Bunul simț prevalează asupra emoțiilor. Vedem, cât de mult rău a făcut stilul de viață de până acum. Astăzi, în mod conștient renunțăm la pungile din plastic de unică folosință, segregăm gunoiul, stingem becurile inutile, închidem apa. Este deja norma și noul stil de viață al omului modern conștient.

MEȘTEȘUGĂRIE ȘI DURABILITATE

Noul an ne introduce în alt sistem de valori referitor la obiecte. Ceea ce ne înconjoară, încetează să mai fie "pentru moment” doar. Amenajând casele noastre, ne înconjurăm cu obiecte "din trecut", cum sunt acelea de care ne-am atașat, care au fost lucrate în ateliere meșteșugărești, ca urmare a creației artistice a sudorului sau a croitoresei. Vine momentul promovării lucrărilor de artizanat și reactivarea aptitudinilor uitate. Alegând cu grijă, căutăm obiecte unice, ca acelea care rezistă peste ani.

1_db_01_c29

PERSONALIZAREA

Plini de emoțiile pe termen scurt, care ne-au fost date de cumpărăturile de calitate inferioară, căutăm ceva mai mult. Astăzi, valoarea obiectului este determinată nu numai de calitatea acestuia, dar și de istoria și caracterul unic cât și de estetica înțeleasă subiectiv. Ne plac lucrurile personalizate, iar interioarele sunt din ce în ce mai individuale și personale. Le completăm de asemenea cu suveniruri, galerii noi de fotografii, ne înconjurăm cu obiecte deosebite,unice.

2_db_01_c37_c29

 3_db_01_c25

MINIMALISM ȘI NATURA

Moderația și simplitatea vor fi în continuare în creștere. Valoarea estetică a interiorului va fi indusă de funcționalitatea obiectelor utilizate inspirate din natură. Un trunchi de copac găsit într-o pădure poate deveni un cuier, iar o piatră plată - săpunieră. Legătura cu natura poate fi inspirația pentru crearea unui spațiu deosebit de frumos, liniștit și plăcut. Totul este o funcție sau o istorie, totul este ancorat în timp și spațiu și are propria rațiune motivată. De dorit vor fi texturile și structurile naturale. Vom expune textura fibrelor naturale ale lemnului, răceala pietrei, blana aspră, țesăturile groase naturale și covoarele.

4_db_01_c31

 5_db_01_c45

CULOARE

Tendințele de culoare din acest an sunt nuanțele purpurii și albastrul răcoritor. Aceste două culori, extrem de diferite în percepție, vă ajută la crearea unui interior cu funcții și caractere diferite. Nuanțele de violet, roz și purpuriu, foarte calde și expresive, stimulează imaginația și încurajează creativitatea. În interioare, le putem combina în nuanțe înflăcărate care includ o lavandă puternică și roșiatic. Pentru temperare, alegem tonuri în nuanța de lemn și gri.

6_db_01_c35

Radical diferită lumina rece și delicată a albastrului, evocă diferite emoții si va crea alt interior. Amestecat cu nuanțe albe, beje și pastelate va fi

7_db_01_c38

Combinația a două culori de vârf din acest sezon, au o infleuență extrem de energică, interesantă și de inspirație.

Înscrieți-vă la newsletter

Dacă doriți să primiți cele mai recente informații de pe site, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Conform prevederilor art. 24 alin. 1 Legea din 29 august 1997 privind protecţia datelor cu caracter personal (Monitorul Oficial din 2002 nr 101, poz. 926, cu modificările ulterioare). Vă informăm că Fabrica de Lacuri și Vopsele Śnieżka S.A este operator de date cu caracter personal cu sediul în Warszawa (00-854),Al. Jana Pawła II 23. Datele cu caracter personal au fost furnizate în mod voluntar pentru a fi contactat ulterior. Datele personale vor fi puse la dispoziție numai entităților conform legislației în vigoare. Aveţi dreptul oricând să solicitaţi informaţii despre datele cu caracter personal stocate şi să le corectaţi.