Tendințele anului 2014. Patru idei pentru culorile din sufragerie.

Tendințele coloristice pentru sezonul viitor, aduc în interioare o mulțime de combinații de nuanțe interesante. Pastelurile delicate și tonurile de alb atenuate, sunt nuanțele pe care le vom alege cel mai mult. Interioarele obținute, datorită lor, vor fi foarte luminoase și spațioase. Principalele motive decorative, aplicate în interioare, vor fi lumina și spațiul. Subtilitatea și delicatețea acestor interioare, dau impresia că sunt situate la granița dintre lumi, reală și magică. Realizarea unor astfel de interioare, poate fi uneori confirmată doar de accente coloristice (singulare) închise la culoare, care apar în mod neașteptat în spațiu. Lămpile negre, vasele din antracit, covoarele grafit, sunt singurele forme expresive din dotare, existente în interiorul unui spațiu luminos.

01_db_22

Culorile violet și gri, sunt culorile care conțin nuanțe cu un contrast foarte mare. Gri-ul, este combinața dintre alb și negru, nuanțe cu valori extreme. Violet, este o combinație de albastru și roșu, nuanțe cu diferite temperaturi, foarte rece și foarte caldă. E posibil, că această combinație extremă, să confere acestor culori puteri de necrezut, realizând în interior un duet unic. Datorită acestora, în acest sezon, în livinguri/sufragerii vor intra totodată luxul și simplitatea, creativitatea și relaxarea, magia și viața cotidiană.

02_db_22

Foarte la modă sunt tonurile și combinațiile care fac referire la coloristica din natură. Nuanțele pământii – verdele, griul, albastru și negru, creează combinații foarte la modă și prietenoase omului. Înconjurați de astfel de culori ne simțim cel mai bine. Realizatoarea acestora, este natura însăși din care facem parte. Influența pozitivă a acestor nuanțe asupra sistemului nostru nervos, face să ne simțim în aceste spații excepțional de bine. Această tendință se menține neschimbată de ani de zile, diferă doar nuanțele pe care le alegem în fiecare an. Din ce în ce mai des, apar culorile de gri și grafit, pe care le combinăm cu nuanțele mai reci și subtile.

03_db_22

Culori calde ușor cenușii și decolorate. Culorile mai luminoase "Pop-artistice" saturate la maximum și culorile mai intense și luminoase, au pierdut din caracterul strident pe care l-au avut până acum. Livingul devine un loc de odihnă adevărat. Accentele coloristice puternice, utilizate în amenajări, au încetat să mai “bată la ochii”, își pierd caracterul lor ascuțit și încep să interacționeze cu interiorul. Ne atrag nu prin forță, ci prin subtilitate. Alegem nuanțe mult mai sofisticate (de bun gust),care își dau mai bine examenul în spațiu timpului. De fapt, ele construiesc o atmosferă caldă, fără a pierde din imaginea sa actuală. Acest lucru este extrem de valoros și are o caracteristică importantă.

04_db_22

Alegând culorile pentru salonul nostru, ghidați de intuiție și de schimbările spațiului care ne înconjoară, creăm livinguri frumoase de actualitate și în concordanță cu sentimentul nostru intern coloristic.

Înscrieți-vă la newsletter

Dacă doriți să primiți cele mai recente informații de pe site, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Conform prevederilor art. 24 alin. 1 Legea din 29 august 1997 privind protecţia datelor cu caracter personal (Monitorul Oficial din 2002 nr 101, poz. 926, cu modificările ulterioare). Vă informăm că Fabrica de Lacuri și Vopsele Śnieżka S.A este operator de date cu caracter personal cu sediul în Warszawa (00-854),Al. Jana Pawła II 23. Datele cu caracter personal au fost furnizate în mod voluntar pentru a fi contactat ulterior. Datele personale vor fi puse la dispoziție numai entităților conform legislației în vigoare. Aveţi dreptul oricând să solicitaţi informaţii despre datele cu caracter personal stocate şi să le corectaţi.