Vopsele rezistente la pete. Sunt rezistente la frecare, spălare și murdărire?

Problema murdăririi, și de menținere a pereților curați, a existat dintotdeauna. În urmă cu doar câțiva ani, era posibil doar să visăm despre un perete care nu își face griji din cauza murdăririi, să poată fi spălat ușor, iar în timpul frecării să nu-și piardă pigmentul și să nu apară efectul de decolorare. Astăzi astfel de produse, datorită utilizării celor mai noi tehnologii, sunt prezente și disponibile pentru oricine, la un preț accesibil.

Ce înseamnă, de fapt cu rezistență la pete?

Vopselele ceramice rezistente la pete, au fost fabricate după o formulă unică care le asigură parametri excelenți de rezistență. Tehnologia inovatoare Ceramic Sistem, se bazează pe amestecul de componente ceramice, pigmenți și rășini de înaltă calitate, conferind acestor produse proprietăți deosebite:

  • Rezistență la pete înseamnă un produs avansat technologic, elaborat în sistemul din a treia generație (CS 3G). Datorită formulei moderne, această vopsea este rezistentă la pete – nu absoarbe murdăria și nici cele mai „dificile” pete, cum ar fi: ketchup, muștar, cafea, ceai, creioane colorate și alte produse similare. Aceste substanțe rămân la supafață, nu pătrund în structura vopselei, datorită acestui fapt după îndepărtarea murdăriei, peretele nu se decolorează, iar culoarea și structura peliculei rămâne neschimbată.
  • Rezistență la frecare umedă, care a fost confirmată Conf. normei PN-EN-13300 clasa 1 de lavabilitate, cea mai înaltă clasă. Peliculele de vopsea realizate cu vopsele care fac parte din clasa 1, rezistă la 200 de cicluri de frecare cu perii (determinarea durității peliculei de vopsea),până la diminuarea grosimii peliculei cu 5 μm. În practică, acest lucru înseamnă că suprafața pereților zugrăvită cu vopseaua MAGNAT CERAMIC, o putem freca pe umed adăugând de ex. un lichid de spălat vase, iar aspectul acesteia va rămâne imaculat. Toate tipurile de spălare, clătire, ștergere, desigur nu vor afecta aspectul peliculei.
  • Rezistență la detergenți și substanțe folosite pentru dezinfectare. Vopseaua MAGNAT CERMIAC este rezistentă la substanțele folosite pentru dezinfectare în încăperile instituțiilor publice de sănătate (cabinete medicale, stomatologice și spitale). Îndeplinește cerințele pentru aplicare în încăperile instituțiilor publice și în centrele de sănătate.
  • Standarde ridicate privind politica mediului. Confirmarea acestui standard o constituie obținerea prestigiosului certificat european cu eticheta ecologică „Ecolabel”. Acest certificat este garanția că: produsul este ecologic, asigură condiții de sănătate și siguranță utilizatorilor, îndeplinește cele mai înalte criterii (de-a lungul întregului ciclu de producție, utilizarea, până la eliminare).
  • Produsul deține atestat PZH - Institutul de igienă și sănătate publică Polonia.

În plus, vopselele ceramice au toate avantajele produselor de calitate superioară: au o capacitate de acoperire foarte bună, au un randament ridicat, fără efecte de stropire în timpul aplicării, aplicarea acestora este simplă și sunt disponibile într-o gamă variată de culori atractive (44 culori + alb). Toate aceste caracteristici fac din vopselele ceramice un produs aproape ideal. O asigurare suplimentară cu privire la calitatea acestui produs, ce confirmă calitatea superioară, este garanția de rezistență la pete acordată de producătorul de vopsea.

Înscrieți-vă la newsletter

Dacă doriți să primiți cele mai recente informații de pe site, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Conform prevederilor art. 24 alin. 1 Legea din 29 august 1997 privind protecţia datelor cu caracter personal (Monitorul Oficial din 2002 nr 101, poz. 926, cu modificările ulterioare). Vă informăm că Fabrica de Lacuri și Vopsele Śnieżka S.A este operator de date cu caracter personal cu sediul în Warszawa (00-854),Al. Jana Pawła II 23. Datele cu caracter personal au fost furnizate în mod voluntar pentru a fi contactat ulterior. Datele personale vor fi puse la dispoziție numai entităților conform legislației în vigoare. Aveţi dreptul oricând să solicitaţi informaţii despre datele cu caracter personal stocate şi să le corectaţi.