Zugrăvirea pereților – inspirație pentru proiectare

INDIVIDUALITATEA

Cele mai recente tendințe pun accent pe individualitate. De noi depinde, cum vor arăta pereții noștri – cu cât este mai neconvențională realizarea, cu atât mai bine. Nu există soluții rele, incorecte, proaste. Singura limitare este doar lipsa de curaj în realizarea propriilor viziuni și lipsa de imaginație.

01_db_03_c13_c7_c27

Pereții prind viață, devin elemente active și necesare vieții noastre. A venit timpul scrierii notițelor personale pe pereți, lipirea sau amprentarea facturilor de plătit, gadget-uri. Acest obicei este facilitat de ușurința de reînnoire a locuinței. Produsele disponibile în comerț, sunt de înaltă calitate și ușor de aplicat. Vopselele nu au efecte de stropire, nu lasă urme, nu sunt toxice și se usucă rapid. În ziua de azi, nu trebuie să angajăm echipe de renovări, iar dacă este necesar, reînnoim singuri repede și profesional pereții sau porțiuni ale acestora.

02_db_03_nd3520_c31_c30_bg5820

Stilul de viață deschis și rapid, precum și nivelul maxim de toleranță socială, cauzează o senzatie de frică, de lucruri „interzise”.

Pentru realizarea aranjațiilor pe pereți, utilizăm elemente personalizate de interior, cum ar fi șabloane speciale, structuri decorative, vopsele speciale iar pentru aplicarea acestora folosim tot ce ne cade în mână, nu numai pensule și role, dar, de asemenea și perii, pungi din material plastic sau chiar doar mâinile.

Ideea este, că rezultatul final să fie cât mai individualizat și surprinzător.

Vom crea în acest fel, nu numai un aranjament interesant al spațiului, dar, de asemenea, un fel de carte de vizită proprie.

CONTRASTE MAXIMALE

Pentru proiectarea interiorului, de multe ori alegem contraste coloristice, mai ales pe acelea maximale. Albul apare lângă negru și grafit. Este o combinație foarte la modă. Jocul de culori ne permite să expunem sau să "ascundem" elementele de mobilier sau echipamente, ceea ce are mare importanță pentru păstrarea stilului. Consecvența și aranjamentul bine gândit, intensifică efectul minimalist.

03_db_03_c35_c45

 04_db_03_c31_c45

PUTEREA CULORII

Ne bucurăm când alegem culori intense. Avem nevoie în fiecare zi de acest impuls de energie și de aceea suntem dispuși să folosim culori puternice. Suntem interesați de combinații coloristice deosebite. Acestea se potrivesc interioarelor moderne și se încadrează în tendința de individualizare a spațiului.

05_db_03_c43_c36_c37

06_db_03_c3_c21_c28.pg

CULOAREA GRI

Urmare a sezonului trecut, deja și în acest sezon în interioare domnește griul. Atât sub formă de vopsea în nuanțe de gri, precum și în structurile de beton sau piatră. Griul garantează o combinație sigură, în principiu, cu orice altă culoare, fiind sinonim cu modernitatea. Acestea subliniază caracterul actual al interiorului și totodată crește, atractivitatea acestuia.

07_db_03_c42_c31_c29jpg

08_db_03_stiukwenecki_beton

09_db_03_c30

PASTELURI

Culorile pastelate sunt întotdeauna la modă. Caracteristicile lor specifice luminează camerele și mărește optic spațiul, de aceea de multe ori le alegem. Au în sine mult optimism, blândețe și pace. Acestea fac referire la natură, ceea ce face că în interioarele pastelate ne simțim relaxați și liberi.

 10_db_03_c2_c10

11_db_03_c32

12_db_03_c1_c39

Înscrieți-vă la newsletter

Dacă doriți să primiți cele mai recente informații de pe site, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Conform prevederilor art. 24 alin. 1 Legea din 29 august 1997 privind protecţia datelor cu caracter personal (Monitorul Oficial din 2002 nr 101, poz. 926, cu modificările ulterioare). Vă informăm că Fabrica de Lacuri și Vopsele Śnieżka S.A este operator de date cu caracter personal cu sediul în Warszawa (00-854),Al. Jana Pawła II 23. Datele cu caracter personal au fost furnizate în mod voluntar pentru a fi contactat ulterior. Datele personale vor fi puse la dispoziție numai entităților conform legislației în vigoare. Aveţi dreptul oricând să solicitaţi informaţii despre datele cu caracter personal stocate şi să le corectaţi.